Gebeld worden door nieuwe klanten?

Zorg ervoor dat jouw website op de eerste pagina van Google staat

Jij hebt een website, hij staat alleen niet op de eerste pagina van Google. Je krijgt wel bezoekers op de site. Dit zijn echter geen nieuwe klanten. Het zijn over het algemeen mensen die jou al kennen. Op deze manier is jouw website een business card. Alleen mensen die jouw business card hebben gekregen en jou al kennen kunnen deze vinden en gebruiken.

Jij wilt echter ook nieuwe leads genereren met de website. De beste warme leads. Daarvoor moet deze site op de eerste pagina van Google staan. Niet alleen voor houw bedrijfsnaam, maar ook voor zoekopdrachten als service + plaatsnaam.

Het is niet gemakkelijk om hoog in Google te ranken. Maar online reclame maken wordt met de dag steeds duurder. Daarom zie je een toename in bedrijven die investeren in SEO. Dit levert namelijk blijvend resultaat op.

Waarom met mij samenwerken?

  • ✅ Meer dan 20 Jaar Internet Specialist
  • ✅ Ik werk alleen met de allerbeste data tools uit de online marketing industrie
  • ✅ Ik werk samen met Online Marketing Specialisten die gedegen, wetenschappelijk, onderzoek doen
  • ✅ Ik werk met bewijs i.p.v. aannames

Geen omkijken naar online marketing

Bedrijven geven veel geld uit aan hun website. De meeste websites worden echter helemaal niet gevonden in Google.

Ik optimaliseer jouw website volledig voor de zoekmachines en voor de juiste doelgroep.

Jouw site komt zo hoger in Google en levert je meer nieuwe klanten op. Exclusief voor Jouw bedrijf.

Waarom met TIP Marketing?

Ik ben Marcel Mengerink. Vanaf 1997 ben ik werkzaam in online marketing. Ik ben gespecialiseerd in het optimaliseren van de gebruikers ervaring van de bezoeker tijdens de online klanten-reis. Het optimaliseren van marketing funnels.

Als web developer, heb ik gewerkt met WordPress, Drupal, Magento, Shopify en Joomla.

Ik werk samen met een groep specialisten die wetenschappelijk onderzoek doen naar de ranking factors van Google. Wij doen single variable tests om zeker te zijn waar je tijd en geld in kan investeren. Ik gebruik tools waarin deze ranking factors zijn ingebouwd, hierdoor weet ik zeker waar de kansen liggen.

Hoe wordt jouw website geoptimaliseerd?

Zoekmachine Optimalisatie kan je grof gezegd op twee manieren doen. De manier zoals Google dat graag wil (White Hat), en de manier die het snelst werkt (Black Hat). Ik ben een White Hat SEO en werk op de manier zoals Google dat graag ziet.

Op de lange termijn zal dit het beste resultaat geven. Je hoeft niet bang te zijn om een Google Penalty aan je broek te krijgen.

Dat wil níet zeggen dat je alles wat Google zegt klakkeloos kan aannemen. Daarom ben ik aangesloten bij een groep Specialisten die ‘Single Variable Tests’ uitvoeren. Dit zijn wetenschappelijke tests in een gecontroleerde test omgeving.

Op die manier weten wij zeker of iets daadwerkelijk een ranking factor is.  Wij weten zo ook waar je in moet investeren en waar je juist geen tijd of geld in moet stoppen.

Pas als je een theorie uitvoerig en op een wetenschappelijke manier getest hebt, kan je zeker van je zaak zijn. Ik ga niet uit van aannames.